Editorial, News, Parteneri, Produse

Throwback – Renania Academy Safety Forum

Throwback – Renania Academy Safety Forum

Edita a 6-a “Renania Academy Safety Forum” s-a desfasurat in Bucuresti si Cluj-Napoca, doua dintre cele mai importante orase ale tarii.

La Renania, principiul “Cel mai bun lucreaza cu cei mai buni” e formula clasica in care functionam. Acest lucru s-a putut observa si in cele doua zile ale evenimentului.

Partenerii nostri de la Univet, BLS, Mapa si 3M au prezentat cele mai bune solutii de safety ce se potrivesc top industriilor din Romania.

Toate prezentarile au avut un scop comun: constientizarea importantei utilizarii echipamentelor de protectie, iar produsele prezentate au pus accent pe ultimele tehnologii, materiale si importanta ergonomiei si confortului ca factor diferentiator in alegerea echipamentelor de protectie.

In cadrul evenimentului Renania a prezentat cateva top produse in gama de Incaltaminte Renania.

Dintre cele mai apreciate din punct de vedere al ergonomiei si confortului:

Ultimul produs lansat din Gama de Incaltaminte brand Renania, PANTOF DE PROTECTIE S3S FO SR ESD QONDOR au fost cei mai apreciati de catre participanti.

Acestia fac parte din seria de articole certificate dupa noul standard „EN ISO 20345:2022„.

(S3S este denumirea noua pentru S3, dar pentru incaltaminte cu lamela non-metalica. Trebuie sa reziste la o forta de perforare folosind un cui trunchiat conic cu diametrul de 3,0 mm.

S3L este denumirea noua pentru S3, dar cu lamela non-metalica. Trebuie sa reziste la o forta de perforare folosind un cui trunchiat conic cu diametrul de 4,5 mm

FO –  simbolul pentru rezistenta la hidrocarburi, acesta trebuie sa apara in denumire produsului conform noului standard EN ISO 20345:2022.

SR este noua denumire pentru SRC.

S3S este cel mai performant S3, superior fata de S3 simplu sau S3L (pentru ca are in constructie lamella non-metalica, iar rezistenta la forta de penetrare este testata cu un cui de diametru mai mic.))

Echipa Renania s-a axat si pe siguranta angajatilor ce lucreaza la inaltime, prezentand pericolele ce pot sa apara si produsele ce se potrivesc acestor tipuri de riscuri.

Prezentarea a fot insotita si de o demonstratie a utilizarii catorva echipamente.

Multumim tuturor participantilor si partenerilor ca ne-au fost alaturi in cele doua zile ale evenimentului.

Multumim de asemenea ca, la fel ca si pentru noi, si pentru voi, siguranta la locul de munca reprezinta mai mult decat o obligatie, reprezinta o cultura si un element principal in organizatie.

Pana data viitoare #staysafe.

Echipa Renania

Renania este fondatorul si organizatorul Renania Academy Safety Forum.

Evenimentul din 2023 a fost sustinut de: Univet, BLS, Mapa, 3M, Safety Loves Fashion, Pura si VinoAmo.

Send this to a friend