News, Parteneri

Cea de-a 5-a editie a “Safety Awards Gala” si-a anuntat castigatorii!

Cea de-a 5-a editie a “Safety Awards Gala” si-a anuntat castigatorii!

Marti, 22 noiembrie 2022 au fost acordate premiile industriei de Safety, in contextul celei de-a 5a editii Safety Awards Gala, competitie sustinuta de Drager Romania, MAPA Professionel, Lanzi si Univet Italy.

Aceasta editie a fost speciala din mai multe motive: emotia revederii a fost prezenta pe tot parcursul evenimentului, au fost inscrise 24 de studii de caz, aplicatii si solutii safety implementate de companii mari din industrie. Juratii, nume relevante din business, media si comunicare au evaluat lucrarile tuturor participantilor dupa 6 criterii principale: i) sanatate si securitate in munca, ii) beneficii, iii) eficienta economica, iv) sustenabilitate, v) creatie si design si vi) impact responsabilitate sociala.

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor !

In cadrul acestui eveniment, s-a lansat oficial si parteneriatul strategic al Renania cu producatorul european U-Power, liderul pietei din Italia de incaltaminte de protectie!

Lansarea pe piata din Romania corespunde campaniei de imagine a U-Power cu Gerard Butler, acesta fiind noul ambasador de imagine! Va invitam sa descoperiti produsele U-Power in magazinele Renania, din Bucuresti, Timisoara, Targu Mures si Bistrita, precum si pe site-ul Renania: https://magazin.renania.ro/u-power

Renania este compania fondatoare a Safety Awards Gala in Romania.

Va asteptam cu drag la evenimentele Renania din 2023 si pana atunci, sa ne urmariti pe canalele noastre de social media pentru a descoperi din culisele acestui eveniment si pentru a fi la curent cu toate noutatile.

Cu ganduri bune,

Echipa Renania

client@renania.ro

presa@renania.ro

Send this to a friend