Editorial, Filme, News, Parteneri

Gerard Butler, Ambasador U-Power

Gerard Butler, Ambasador U-Power

S-a lansat oficial si parteneriatul strategic al Renania cu producatorul european U-Power, liderul pietei din Italia de incaltaminte de protectie!

Lansarea pe piata din Romania corespunde campaniei de imagine a U-Power cu Gerard Butler!

Va invitam sa descoperiti produsele U-Power in magazinele Renania, din Bucuresti, Timisoara, Targu Mures si Bistrita, precum si pe site-ul Renania: https://magazin.renania.ro/u-power.

Fa cunostinta cu noul ambasador al marcii U-Power

CATEVA DINTRE CELE MAI BUNE FILME ALE SALE:

Gerard Butler

P.S. Te iubesc (2007),

300 (2007),

Cod Rosu la Casa Alba (2013),

Adevarul gol-golut (2009),

Motivat sa ucida (2009),

Recompensa cu bucluc (2010),

Fratia hotilor (2018)

Groenlanda (2020).

U-Power, lider italian in sectorul de incaltaminte de protectie si imbracaminte de lucru, are placerea sa-si anunte noul ambasador international, figura care va reprezenta marca in intreaga lume: actorul scotian Gerard Butler.


Artist celebru si premiat, cunoscut publicului larg pentru filmele de succes global este un ambasador exceptional al marcii, printre cele mai apreciate din lume.

U-Power, care si-a consolidat tot mai mult strategia de comunicare in Italia si in tarile europene, va colabora cu Gerard Butler pentru a face lumea U-Power si principiile sale cunoscute publicului global.
Butler, reprezintă, de fapt, spiritul autentic al omului U-Power, puternic si viguros dar in acelasi timp gata sa-si murdareasca mainile pentru orice nevoie. Elimina distanta modelelor impecabile tipice lumii modei, patrunzand in lumea reala a muncii, a barbatilor si femeilor de zi cu zi.


Calatoria personala si profesionala a lui Butler este un exemplu minunat de rezistenta si determinare si de ceea ce inseamna sa lupti pentru visele si obiectivele tale.
U-Power si Gerard Butler vor concura impreuna in urmatorii trei ani. Colaborarea va implica toate canalele media active, de la reclame TV la conținut pentru retelele sociale si comunicare offline. Noua propunere va fi comunicata in Italia si in alte tari europene, cu o atentie deosebită unui public mai global.
Gerard Butler se va alatura prezentei deja consolidate a Dilettei Leotta, ambasadoare a marcii si protagonista a continutului media al U-Power de ceva timp.


Franco Uzzeni, Director General al U-Power Group, a comentat noutatile dupa cum urmeaza:
A-l avea pe Gerard Butler drept ambasador al marcii nu poate decat sa ne umple de mandrie. A fi reprezentat de un chip de faimă globală este o confirmare a succeselor pe care U-Power le-a atins în ultimii ani, in slujba lucratorilor. Suntem increzatori ca aceasta colaborare va fi mai mult decat fructuoasa„.


Send this to a friend