News

Safety Awards Gala Revine

Safety Awards Gala Revine

Cei doi ani de pandemie au fost o revelatie pentru noi in multe privinte.

Ne-am speriat, ne-am pastrat calmul, am fost primii care au sarit la intalnirile digitale, am comunicat cu colegii si partenerii mai mult ca niciodata, am imbunatatit fluxuri, procese, am inventat platforme astfel incat sa fim in contact permanent si sa furnizam atat produse si servicii la nivelul asteptat de clienti, cat si informatii si sfaturi solide.

In acelasi timp, am primit o mare validare pentru ceea ce am realizat in toti acesti ani impreuna: Increderea.

Insa, recunoastem ca ne lipsesc intalnirile live, interactiunile cu clientii, in zona de productie, ne lipsesc discutiile din care invatam intotdeauna ceva nou, si de unde reusim sa aducem mereu o imbunatatire a ADN-ului in Safety.

Echipa Renania asteapta cu nerabdare sa poata sustine si relua platformele educationale cu care am obisnuit piata de safety: Safety Academy, Workplace Safety Management Forum, iar anul acesta revenim cu Safety Awards Gala editia a5 a, evenimentul etalon al industriei de Safety.

Data de 22 noiembrie 2022 aduce cu sine o zi importanta pentru noi.

Safety Awards Gala

Editia precedenta a avut un mare succes avand in juriu personane cu puternice cunostinte in materie de business si SSM. Printre castigatorii editiei anterioare mentionam: Smithfield Romania, Kirchhoff Automotive, Holcim Romania, Ford Romania, Univet Italy, Faist Mekatronic, CRH Ciment, Sergiana, Curent Metal si Mechrom Industry (https://blog.renania.ro/news/ce-a-de-a-patra-editie-a-safety-awards-si-a-desemnat-castigatorii/).

Parteneri

Partenerii celei de-a 5a editii SAFETY AWARDS GALA sunt: RENANIA, PURA – divizia de igiena si curatenie si Safety Concept Store.

Inscriere

Safety e despre viata, despre viata traita bine. In cele din urma, asta vom aplauda pe 22 noiembrie, la Gala: 10 moduri in care cei mai buni jucatori din industrie aleg s-o puna frumos in valoare. 

Mai multe detalii pe site-ul https://www.safetyawards.ro/ . Tot aici puteti afla detaliile necesare inscrierii dar si categoriile la care va puteti inscrie.

Safety Awards a fost initiat in Romania de care Renania – www.renania.ro. Pentru detalii legate de competitie, puteti sa ne contactati la adresa win@safetyawards.ro. Renania este compania fondatoare a Safety Awards Gala.

Ramanem in contact cu noutati despre acest eveniment, juriu, participanti, studii de caz, pana data viitoare va dorim o saptamana cu vesti bune si racoritoare!

Send this to a friend