News

Safety Awards Gala – meritocratia in Safety

“Noua forma de aristocratie e meritocratia. Pentru ca alegandu-i pe cei mai buni, setezi un orizont de aspiratie, jalonezi, ritmic, niste repere. Le arati oamenilor cum arata performanta, care ii este ADN-ul si unde ar trebui sa tinteasca, ca sa fie “cei mai buni dintre cei mai buni”.

La Renania, principiul “Cel mai bun lucreaza cu cei mai buni” e formula clasica in care functionam. De la selectarea partenerilor, la maniera high-tech in care operam comenzi, configuram personalizat uniforme in cea mai dedicata maniera posibila sau oferim servicii aditionale de consultanta, care sa le fie de folos partenerilor ce-au accesat initial doar zona de achizitii, credem in importanta valorii adaugate, a acelui extra-mile care genereaza diferenta si care transforma relatiile cu clientii  in prietenii de cursa lunga.

Vrem sa crestem “all things safety”? Vrem sa creasca, odata cu noi, toti jucatorii din domeniu, pentru ca o competitie sanatoasa la scara industriei, inseamna evolutie pentru fiecare dintre noi ? Vrem sa redescoperim de ce am inceput sa operam in business-ul acesta acum peste 27 de ani ? Vrem sa intelegem mai mult si mai bine despre ce inseamna azi, in epoca tehnologiei si a wireless-ului, cultura sigurantei ? Vrem sa confirmam, cu admiratie, poate si cu un strop de sanatoasa competitie, frumusetea unei idei care apartine altuia, dar in care toti vedem o sclipire de geniu si, poate, rotita care va reseta constructiv toata industria, intr-o luna sau intr-un an ?

Implicarea noastra in Safety Awards a venit dintr-un “da, absolut” ca raspuns la toate intrebarile de mai sus.”  Florentina Taudor, CEO RENANIA

Safety Awards Gala este locul in care cele mai bune practici ale companiilor sunt rasplatite.

Safety Awards Gala ofera o atmosfera calda si primitoare in care veti putea afla noi informatii noi, lansari de produse, veti putea prezenta modelul de performanta in safety, reusitele si veti putea interactiona cu persoane din industrie .

INSCRIERE

Safety e despre viata, despre viata traita bine. In cele din urma, asta vom aplauda pe 22 noiembrie, la Gala: 10 moduri in care cei mai buni jucatori din industrie aleg s-o puna frumos in valoare. 

Va puteti inscrie pe site-ul https://www.safetyawards.ro/ pana in data de 15 septembrie 2022. Tot aici puteti afla detaliile necesare inscrierii dar si categoriile la care va puteti inscrie.

CATEGORIILE COMPETITIEI, IN 2022, SUNT:

Cea mai buna campanie de safety, Cel mai inovator produs, Cel mai bun serviciu safety pentru clienti, Cel mai bun HSE Manager, Cea mai buna HSE Echipa, Food safety, Road safety, Best Industry, Cea mai buna solutie safety, Campionul Safety al anului, Cea mai buna educatie safety, Cea mai buna achizitie, Inovatia anului in siguranta, Cea mai buna implicare a organizatiei, Lifetime Achievement Award si Premiul pentru debut.

Renania, unul dintre partenerii editiei si fondator al Safety Awards, va acorda premiul special Discovery, pentru o initiativa de safety, privata sau corporate, fara ca aceasta sa fi fost inscrisa in competitie.

Datele relevante pentru competitori sunt:

15 Septembrie 2022 – INSCRIERE STUDII CAZ

15 – 25 Octombrie 2022 – EVALUAREA JURIULUI

11 Noiembrie 2022 – ANUNTAREA FINALISTILOR (lista scurta)

22 Noiembrie 2022 – SAFETY AWARDS GALA (foto, ceremonie premiere, networking), PULLMAN – World Trade Center, Bucuresti

25 Noiembrie 2022 – INTERVIURI PRESA / COMMUNICATE CASTIGATORI

MEMBRII JURIULUI 2022 SUNT:

Dipl. ing. NEDELCU NICOLETA, Presedintele Juriului – Secretar stiintific, INCDPM Alexandru Darabont

ALEX BURADA – Risk Manager at Ford Romania

GABRIEL SPALOGHE – Manager Safety, Health & Environment, Bekaert Manufacturing System

ORLANDO SZASZ – Owner Renania, Business Angel

PARTENERII CELEI DE-A 5a EDITII SAFETY AWARDS GALA SUNT:

UNIVET, DRAEGER, RENANIA, SAFETY LOVES FASHION

Safety Awards a fost initiat in Romania de care Renania – www.renania.ro.

Pentru detalii legate de competitie, puteti sa ne contactati la adresa win@safetyawards.ro. Renania este compania fondatoare a Safety Awards Gala.

Pe masura ce vor aparea noutati despre eveniment le vom anunta, pana atunci va dorim o saptamana linistita.

Echipa RENANIA.

Send this to a friend