News

Sa gradinarim in siguranta! – Manusi de protectie mecanica si cizme de gradinarit

Impreuna cu vremea frumoasa, a sosit si timpul pentru a petrece mai mult timp in gradina ta. Pentru a fi protejat in orice imprejurare si pentru a asigura amenajarea sau intretinerea gradinii tale, vei avea nevoie de echipamente de protectie adecvate, precum cateva perechi de manusi de protectie si si o pereche de cizme de gradinarit.

De ce sa utilizam manusi de protectie pentru gradinarit?

Pentru a-ti proteja mainile de murdarie, intepaturi, bacterii sau iritatii, si pentru a preveni leziunile care nu iti permit desfasurarea activitatii in siguranta. 

Smulsul buruienilor si ierburillor, cultivarea pamantului, dezgroparea radacinilor, plantarea pomilor, florilor, fructelor sau legumelor – toate aceste activitati reprezinta munca provocatoare pentru maini, motiv pentru care ai nevoie de manusi de protectie.

Desi aproape oricine cu o gradina in curtea casei are probabil o pereche de manusi de bumbac, in cazul in care petreci mult timp in gradina ta, afli repede ca aceste manusi nu reprezinta o solutie pentru unele activitati mai solicitante. Bumbacul se rupe si se uda mai repede, si are o perioada de durabilitate mai redusa. Recomandarea noastra este sa utilizezi o pereche de manusi impregnate cu unul dintre materialele precum latex, nitril, poliuretan sau o manusa de piele pentru conditii mai grele, precum lucrari cu arbusti spinosi.

Cateva detalii legate de materialul de impregnare:

Nitrilul este un material sintetic, care este apreciat ca fiind durabil, cu rezistenta buna la perforare, recomandat atat in mediu uscat, cat si in medii umede sau uleioase.

https://magazin.renania.ro/manusi-de-protectie-mecanica-cat-ii-1c95-touch-black-1c95

https://magazin.renania.ro/manusi-nitril-yellow-c169

https://magazin.renania.ro/manusi-de-protectie-mecanica-cat-ii-2c01-duoflex-k-2c01

Latexul este un material natural, cu o prindere foarte buna in mediu uscat, iar impregnarea groasa si texturata ii ofera durabilitate indelungata.

https://magazin.renania.ro/manusi-de-protectie-specialgrip-c218

Poliuretanul este un material care ofera o dexteritate si flexibilitate ridicata pentru munca de precizie.

https://magazin.renania.ro/manusi-de-protectie-mecanica-cat-ii-1c92-skin-black-1c92

Manusile din piele reprezinta o solutie atunci cand ai nevoie de o protectie mai buna si o durabilitate mai indelungata, precum pentru taierea arborilor si arbustilor spinosi.

https://magazin.renania.ro/manusi-de-protectie-mecanica-cat-ii-1c74-driver

Poti alege varianta de manusi care ti se potrivesc cel mai bine, prin accessarea linkului https://magazin.renania.ro/hobby/gradinarit/.

Toate aceste optiuni reprezinta un bun raport calitate-pret.

De ce sa utilizam cizme de gradinarit?

Cizmele de gradinarit ofera gradinarilor protectie si sprijin adecvat in timp ce isi continua treburile zilnice. Aceste cizme sunt de obicei din cauciuc/PVC, au talpi groase, sunt impermeabile si sunt special concepute pentru a mentine confortul termic al picioarelor, indiferent de temperatura. Captuseala textila va mentine picioarele uscate.

Cizmele de gradinarit sunt fabricate pentru a fi utilizate in sezonul rece, dar pot fi utile si dupa o ploaie torentiala cand terenul din gradina este umed și noroios.

Principala caracteristica a cizmelor de gradinarit este aceea ca ofera o aderenta superioara pe terenurile alunecoase in comparatie cu incatamintea casual si confera, de asemenea, suport pentru calapod și calcai, ceea ce permite statul in picioare pe timp indelungat.

Deoarece sunt confectionate din materiale rezistente, cizmele de gradinarit va pot proteja si de o serie de pericole, cum ar fi ranirea daca pasiti, din greseala, pe o unealta ascutita si va protejeaza picioarele impotriva contactului cu substante chimice, insecte si spini.

Multumita tuturor acestor caracteristici, cizmele pentru gradinarit vor deveni de incredere cand cositi gazonul sau atunci cand va amenajati propria gradina.

Va propunem din portofoliul nostru, variantele de mai jos in functie de inaltimea si culoarea preferata.

Sunt cizme fabricate din PVC, cu captuseala textila, impermeabile, certificate conform standardelor in vigoare pentru incaltaminte de lucru si cu proprietati antialunecare SRA.

https://magazin.renania.ro/cizme-de-lucru-lavoro-black-a043

https://magazin.renania.ro/cizme-de-lucru-lavoro-blue-a042

https://magazin.renania.ro/cizme-de-lucru-giardino-blue-a046

https://magazin.renania.ro/cizme-de-lucru-giardino-black-a047

Gradinaritul este pasiunea Mariei in timpul liber, urmariti si recomandarile ei, accesand: https://www.youtube.com/watch?v=4RfISdS2JLo

Va asteptam la cumparaturi in siguranta pe site-ul nostru: https://magazin.renania.ro/

Send this to a friend