News

Manusi istete multifunctionale din bumbac impregnate cu nitril – YELLOW 1453 (C169)

        Vremea si vremurile de acum permit desfasurarea a diverse activitati in interiorul casei sau in exteriorul acesteia, cum ar fi amenajari, zugraviri, reparatii, constructii sau gradinarit.

        Ca intotdeaua, trebuie sa luam toate masurile de precautie pentru a preveni accidentari de orice natura, de aceea este necesara purtarea manusilor de protectie pentru riscuri mecanice. Ce insemna asta? Aceste manusi respecta cerintele unui standard european si normele acestuia privind rezistenta manusilor la agresiunile mecanice care exista: abraziune, taiere, sfasiere, perforare si impact. Vizitand pagina noastra, www.magazin.renania.ro, veti intalni o serie de manusi certificate la acest standard – EN 388

        Manusile 1453 YELLOW marca Renania fac parte din categoria manusilor de protectie mecanica. Le putem numi multifunctionale, datorita mediului variat in care pot fi utilizate.

Care sunt caracteristicile acestor manusi?

      Tricotul bumbac din care sunt confectionate aceste manusi asigura un confort sporit, in timp ce manseta ofera o buna izolare si fixare adecvata purtatorului datorita elasticitatii.

      Impregnarea cu nitril reprezinta o bariera de protectie a mainii, asigurand totodata dexteritate si confort. Datorita acestui avantaj, manusile imersate in nitril au devenit foarte populare, fiind acum utilizate in toata lumea, asigurand o bună protecție pentru manipulari nu doar in medii uscate, ci si umede sau uleioase.

       Fiind manusi certificate (vezi marcajul CE), manusile 1453 YELLOW s-au dovedit sa asigure cel mai inalt nivel la abraziune – nivel 4, in urma testelor efectuate in laborator.

Unde le putem utiliza?

Sunt ideale pentru gradinarit:

Sunt ideale pentru lucrari cu metale, uleiuri si inginerie mecanica:

Sunt ideale pentru vopsit – amenajari / reparatii

Vom reveni in curand cu alte informatii despre alte echipamente individuale de protectie!

Pe curand!

Echipa Renania

Resurse:

https://magazin.renania.ro/

Send this to a friend