News

Siguranta fiecarui membru al familiei tale

Traim o perioada cu totul neobisnuita, prilej de care profitam ca sa ne conectam in familie si sa desfasuram impreuna activitatile casnice. Fie ca este vorba de amenajari, gradinarit sau reparatii, micii exploratori ai familiei pot fi ajutorul de nadejde al parintilor.

Pentru ca suntem profesionisti atunci cand discutam despre safety, ne gandim in egala masura la siguranta copiilor, oferindu-le astfel echipamente de protectie pe masura lor.

Cat de importanta este purtarea echipamentului de protectie?       

           Dorim sa actionam responsabil in toate procesele pe care le intreprindem in casa sau in jurul casei, astfel ca ne luam toate masurile de precautie, pentru a evita orice fel de accidentare.

          Suntem invatati/educati/indemnati sa acordam o atentie insemnata protejarii noastre atunci cand suntem la serviciu. De ce nu am face acest lucru si acasa? E posibil? Raspunsul este DA.

         Preventie si protejare sunt cuvinte cheie si acasa, nu doar la serviciu. Protejarea mainilor, a capului, picioarelor, dar si a vestimentatiei noastre poate fi facuta cu ajutorul echipamentelor de protectie si a unui mod de lucru vigilent.

De ce ne protejam acasa?

          Amenajam, vopsim, gradinarim – toate aceste activitati pot fi insotite de mici pericole, daca nu suntem corect echipati. Ne putem lovi, juli, zgaria ori accidenta, de aceea este esential sa ne protejam de la mic la mare. Doar in acest fel putem duce la indeplinire munci desavarsite, aducand in plus de valoare atat creatiei noastre cat si timpului petrecut in familie.

Ce echipamente de protectie le putem oferi copiilor?

       Va invitam sa accesati pagina noastra de internet https://magazin.renania.ro/ sectiunea Home&Hobby unde veti gasi o serie de articole dedicate atat adultilor cat si copiilor: casti de protectie, cizme de cauciuc, manusi, pelerine, dar si articole vestimentare adecvate activitatilor casnice.

        Suntem convinsi ca veti gasi utile sfaturile noastre, pentru ca, siguranta tuturor conteaza acum cel mai mult, nu-i asa?

Pe curand!

Echipa Renania

Send this to a friend