News

Connected in competitia Young Marketers la Cannes

Connected in competitia Young Marketers la Cannes

Florentina Dumitru si Stefania Bugan– cele doua membre ale echipei Connected – castiga competitia Young Marketers, in urma unei perioade de training intens si selectie exigenta ce a avut loc la The Alternative School for Creative Thinking, sezonul 13.

Cele doua vor reprezenta Romania in competitia cu acelasi nume de la Cannes, unde vor concura cu echipe similare din toate tarile lumii. Sub presiunea unui deadline strans, ele vor trebui sa creeze brieful perfect, care sa-I inspire pe cei mai talentati directori de creatie si strategi prezenti in juriile de seniori de la Festivalul Leilor.

Aventura e cuvantul ce descrie cel mai bine ceea ce a insemnat pana acum The Alternative School for Creative Thinking pentru noi. Un roller coster care ne-a condus printr-o explozie de idei, un vartej de insight-uri, o senzatie de bungee jumping la fiecare brief, pentru diferite concepte. Emotiile au fost prezente inainte de fiecare apasare a butonului de „trimitere”.

Esenta echipei Connected se afla in diversitatea de pasiuni si experiente profesionale. Pentru noi brainstormingul a avut gust de limonada si tiramisu, am incercat sa lucram la aer si-n medii cat mai boeme. Poate aici a fost formula magica pentru noi, in gasirea conceptelor potrivite”, au declarat castigatoarele.

La The Alternative School – editia a 13-A au fost admisi peste 40 de competitori de la companii precum Albalact, Altex, Golin, Bunge, CEZ, GSK, Electrecord, Henkel, Philips, Rogalski Damaschin, Vel Pitar, Skin, dar si studenti de la SNSPA si Jurnalism, care au primit burse in urma competitiei anterioare inscrierii.

Send this to a friend