News, Renania Insight, Testimoniale

Ce inseamna siguranta?

Ce inseamna siguranta?

Siguranta are definitii diverse si diferite pentru fiecare dintre noi. Poate insemna: un stil de viata sanatos, grija fata de cei din jur, respectarea regulilor etc.

Esenta este insa acceasi: siguranta este unul din cele mai importante elemente din viata, ce aduce cu sine stabilitate, confort si zile fara griji. De altfel este si baza celor mai baza nevoi din Piramida lui Maslow (Piramida lui Maslow este cunoscuta si sub numele de ierarhia nevoilor lui Maslow sau chiar Teoria nevoilor umane. Ea este reprezentata in mod traditional printr-un triunghi in care la baza piramidei se afla cele mai de baza nevoi. Acestea sunt nevoile care sunt direct legate de supravietuire si stabilesc o ierarhie intre fiecare dintre stadii (nevoile umane: fiziologice, de securitate, de afectiune, de stima si cele de autorealizare) ).

Ziua internationala a securitatii si sanatatii in munca

Anual in data de 28 aprilie, Organizatia Internationala a Muncii (OIM) sarbatoreste Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca avand scopul de a atrage atentia asupra importantei sanatatii si securitatii ocupationale.

Este o campanie internationala de promovare a conditiilor de munca sigure, sanatoase si decente. Totodata fiind comemorati lucratorii raniti si decedati in accidente de munca.

Lumea muncii este mereu in dinamica, sa nu uitam ca petrecem in fiecare zi minim 8 ore la lucru. Apar riscuri, pericole iar structura si modelele muncii sunt in continua schimbare. Aceste schimbari afecteaza direct modul in care sanatatea si securitatea in munca sunt gestionate.

OIM incureajeaza promovarea unei culturi preventive in cadrul SSM, respectarea regulilor atat de angajator cat si de angajat pentru ca la finalul fiecarei zile toata lumea sa ajunga cu bine acasa la cei dragi.

Siguranta

Siguranta pentru RENANIA

Siguranta pentru RENANIA

Siguranta pentru echipa Renania este prioritatea numarul unu, este in ADN-ul nostru. Fie ca vorbim despre echipamentele distribuite in piata, valorile pe care le promovam sau cultura noastra organizationala.

Comercializarea echipamentelor de protectie de inalta calitate, training-urile in cadrul companiei, evenimentele organizate periodic de Renania Safety Academy, precum si promovarea comportamentelor responsabile, sunt doar cativa factori ce stau ca si garantie cand spunem “Cel mai bun lucreaza cu cei mai buni.”

https://blog.renania.ro/news/ziua-sigurantei-este-in-fiecare-zi/

La fel ca si OIM ne dorim ca fiecare sa ajunga cu bine acasa. De aceea sarbatorim ziua sigurantei in fiecare zi.

Keep calm and stay safe!

Echipa Renania

Send this to a friend