News

Safety is fashion

Safety is fashion

Imbracamintea de lucru si imbracamintea de protectie ofera protectie impotriva accidentelor – iar in unele cazuri chiar pot salva vieti. Astfel, este vital ca acest tip de imbracaminte sa fie acceptat si purtat.

Prin urmare, producatorii de imbricaminte de protectie devin din ce in ce mai constienti de aspectul vestimentar pe care il produc.

Rezultatul este ca designul si siguranta de top nu se mai exclud reciproc! Echipamentul de protectie a devenit, de asemenea, mai functionala, fapt subliniat de solutii inteligente si materiale noi.

Din respect pentru tine simtim o ambitie constanta pentru a crea cele mai unice outfituri care imbineaza siguranta si moda in acelasi timp.

Asemenea outfituri pe langa profesionalism si imaginatie, au la baza accesorii simple, precu tricouri, veste, sepci.

SAPCA CU COZOROC MAX

Totdata, dorim sa atragem atentia ca echipamentul de protectie este nu numai pentru muncitori, ci poate sa fie incorporata in tinuta de zi obisnuita specific oricarei grupe de varsta.

De asemenea, sapca cu cozoroc este foarte importanta in aceasta perioada, fiind un aaccesoriu esential in combaterea arsurilor cauzate de expunerea excesiva la soare. Pielea neprotejata poate fi deteriorata dupa doar 15 minute de expunere la radiatiile UV.

Expunerea neprotejata la soare cauzeaza imbatranirea prematura a pielii crescand sansa aparitiei cancerului de piele frecvent la adult, insa este cauzat de expunerea la soare si arsurile solare care apar devreme in viata, putand incepe din copilarie. Asadar de ce sa nu ne protejam simplu si eficient cu o sapca obisnuita, disponibil in mai multe nuante?

https://magazin.renania.ro/sapca-cu-cozoroc-max-5b74?search=sapca

VESTA TROOPER

Este primavera, temperaturile cresc, gradina este neamenajata, vecinul are flori si plante mai frumoase decat ale mele. Toate acestea ne invita la gradinarit dupa serviciu. Ne concentram pe munca, insa des uitam de faptul ca in apropierea serii temperaturile scad constant si deja ne este frig. Fugim in casa sa gasim imbracamintea perfecta cu care putem lucra in conditii optime insa fara succes. Tocmai, ca datorita frigului sa nu abandonam activitatile, respectiv berea de seara pe terasa admirand munca  peisajul gradinii realizate, propunem o vesta destinate nevoilor tale.

Vesta Trooper este echipament de protectie de conceptie simpla disponibil in multe culori si marimi pentru protectia corpului impotriva riscurilor minore – actiuni mecanice cu efecte superficiale, agenti atmosferici care nu sunt nici exceptionali si nici extremi – in medii normale, de exemplu: constructii, industria lemnului, transporturi, ateliere mecanice, lacatuserie.

https://magazin.renania.ro/vesta-trooper-80b2

TRICOU POLO CONFORT

Pe de alta parte, vesta se asorteaza perfect cu tricoul de tip polo cu maneca scurta din tricot pique,100% bumbac pieptanat. Oferind o constructive cu guler, inchidere cu 3 nasturi, slituri laterale, mansete la maneci, bandă textilă anti-transpiratie pe răscroitura gâtului, bandă de fixare pe umeri pentru mentinerea liniei uniforme. Culori disponibile: alb, gri, negru, galben, portocaliu, rosu, bleumarin, albastru royal, albastru deschis, verde.

https://magazin.renania.ro/tricou-polo-confort-62b7

Rasfoiti cu incredere paginile magazinului nostru online pentru alte variante de produse pentru linistea si protectia dumneavoastra.

Revenim, in curand cu alte sfaturi cu privire la cum sa ne protejam eficient, in orice situatie. Pana atunci, nu uitati sa aplicati regula: SAFETY FIRST oriunde si oricand!

https://www.facebook.com/renaniatrade

https://magazin.renania.ro/

https://www.aplusa-online.com/en/Program/Live_2019/A_A_Fashion_Show

https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/arsura-solara-cand-prea-mult-soare-face-rau

Send this to a friend