News

Produse sterilizabile in portofoliul Renania

  In aceasta perioada de incertitudine si distantare sociala datorate contextului actual de pandemie, curatarea si dezinfectarea mainilor si a suprafetelor reprezinta, in continuare, una dintre cele mai simple si eficiente masuri de protectie antivirala. De aceea, trebuie sa acordam o atentie deosebita dezinfectarii atat obiectelor cu care intram in contact, cat si a vestimentatiei de la serviciu sau acasa.

        Specialistii ne indeamna sa ne alcatuim o rutina in ceea ce priveste sterilizarea lucrurilor, pentru a fi in siguranta. Folosind solutii avizate de Ministerul Sanatatii, dezinfectarea trebuie sa devina un obicei repetat in cotidianul fiecaruia.

        Ne-am obisnuit deja sa ne dezinfectam lucrurile personale precum cheile, manerul usii sau telefonul mobil. Insa, un rol important il au articolele vestimentare sau de protectie pe care le utilizam. Renania a facut o selectie de astfel de articole, care pot reutilizate si sterilizate, pe care le regasim intr-o gama variata aici: https://magazin.renania.ro/protectie-antivirala.

        Este important sa distingem intre curatare si dezinfectare, spun specialistii. Curatarea reprezinta eliminarea fizica a germenilor si a murdariei de pe suprafete, in timp de dezinfectarea presupune utilizarea substantelor chimice sau pe baza de alcool care distrug microorganismele si germenii ce nu pot fi vazuti cu ochiul liber.

      Cand vine vorba despre curatarea si dezinfectarea gospodariei, spre exemplu, ni se recomanda sa purtam manusi de unica folosinta. Totusi, daca nu le avem la dispozitie, ne putem folosi de manusile reutilizabile, din latex, nitril sau neopren, care pot fi dezinfectate. Se recomanda curatarea si dezinfectarea manusilor dupa fiecare utilizare, pentru a preveni contaminarea. De asemenea, este obligatoriu ca fiecare persoana sa aiba propria pereche de manusi; in cazul in care aceasta devine decolorata, crapata, perforata sau rupta, este necesara inlocuirea ei.

      Incaltamintea din PVC, ochelarii de protectie, manusile reutilizabile pot fi sterilizate cu ajutorul dezinfectantilor pe care ii gasim intr-o mare varietate pe magazinul online Renania, in diverse gramaje, potrivit oricarui utilizator: https://magazin.renania.ro/curatenie-si-igiena?mfp=211-tip-produs[Dezinfectanti]

Va invitam, asadar, sa vizitati pagina noastra https://magazin.renania.ro/ pentru a face cele mai sigure si eficiente alegeri pentru siguranta dvs. Regasiti mai jos cateva dintre produsele sterilizabile:

Incalaminte de protectie:

https://magazin.renania.ro/protectie-antivirala/cizme-dunlop-pricemastor-white-4a37

https://magazin.renania.ro/protectie-antivirala/galosi-dunlop-wellie-white-ob-fo-sra-4a38

Ochelari de protectie:

https://magazin.renania.ro/protectie-antivirala/ochelari-tip-goggles-clear-611-9d36

https://magazin.renania.ro/ochelari-de-protectie-5×8-cu-lentile-incolore-d935?search=d935

Manusi de protectie:

https://magazin.renania.ro/protectie-antivirala/manusi-de-protectie-chimica-cat-iii-1c80

https://magazin.renania.ro/protectie-antivirala/manusi-de-protectie-antichimica-c719

Pe curand!

Echipa Renania

Resurse:

https://magazin.renania.ro/

https://www.hunker.com/13421162/how-to-sanitize-rubber-gloves

https://www.medicalnewstoday.com/articles/how-to-disinfect-shoes#how-to-disinfect-shoes

https://beawwgirls.blogspot.com/2020/04/expert-tips-on-how-to-clean-sanitize.html?m=1

https://www.wikihow.com/Disinfect-Used-Shoes

https://www.ahchealthenews.com/2020/04/06/how-to-keep-covid-19-and-other-germs-out-of-your-home/

Send this to a friend