News

Safety Awards Gala: Who’s Who – The jury

Safety Awards Gala: Who’s Who – The jury

MADALINA GOGORICI
MANAGER NATIONAL SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA HOLCIM(ROMANIA)

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul industrial, Mădălina coordonează implementarea programului de management în ceea ce privește sănătatea și securitatea și activitățile de profil în fabricile și locațiile Holcim România, pentru aproximativ 800 de angajați.

Anterior poziției din Holcim România, a deținut diferite funcții de manager de sănătate, siguranță și mediu în industria de petrol și gaze. Din aceste poziții a obținut performanțe semnificative în gestionarea politicilor de sănătate și siguranță într-un mediu exigent.Ea este absolventă a Facultății de Chimie din cadrul Universității București, licențiată în Biochimie, și deține o diplomă de masterat în Ecologie și Dezvoltare Sustenabilă.

Siguranța la locul de muncă reprezintă nu numai o prioritate, ci și o datorie. O datorie a fiecaruia dintre noi atât către colegi, dar mai ales către cei dragi, către familiile noastre. Nu cred că există un motiv mai puternic pentru care să ne dorim un loc de muncă sigur. Este salutara initiativa Safety Awards, prin care se construieste un forum dedicat schimbului de idei si recunoasterii performantei in sanatate si securitate in munca.

Send this to a friend