News

Rezultatele financiare la Renania

Rezultatele financiare la Renania

Rezultatele financiare la Renania: cifra de afaceri in crestere, investitii in diversificarea business-ului.

Rezultatele pentru anul financiar 2016 confirma cresterea cifrei de afaceri de la peste 114 milioane RON in 2015, la 119 milioane in 2016.

Parte din profit, inregistrat la peste 13.684 mil RON, fata de 14 mil Ron in 2015, a fost reinvestit in dezvoltarea noilor linii de business. E vorba despre despre divizia de curatenie Pura si despre primul Safety Concept Store din Romania ce urmeaza sa fie lansat la Timisoara.

„Rezultatele financiare confirma cinci ani de performanta sustinuta pentru Florentina Taudor, Directorul General al Renania. Sub mandatul ei, business-ul a fost aliniat la exigentele digitale contemporane, si-a extins dimensiunea educativa pentru intreaga industrie de safety si s-a ramificat atit catre retail, cat si catre discipline conexe, dar la fel de relevante pentru siguranta ocupationala”, a declarat Orlando Szasz, fondatorul Renania.

In 2017, Florentina Taudor a castigat doua distinctii importante din partea a doua reviste de business din Romania – Business Magazin si Business Arena, pentru performante in activitate.

In primele 4 luni ale lui 2017 sustin trendul ascendent al companiei, rezultatele indicand +5% fata de 2016.

 

Send this to a friend