News

Tahaab Rais – Invitat special la WSFM

Tahaab Rais – Invitat special la WSFM

Tahaab Rais, Regional Head of Strategic Planning and Truth Central Director, FP7/MENA e invitatul special al Workplace Safety Forum, evenimentul anual al industriei de profil, ce va avea loc pe 6 decembrie la Palatul Ghica.

Tahaab are o lunga istorie de proiecte coordonate in care dimensiunea creativa si cea de safety au facut casa buna, schimband viata audientelor si ajutand brandurile implicate sa creasca si ele, in proces.

FP7 MENA este cea mai premiata retea in domeniul gandirii strategice la nivel mondial, castigand de asemeena un numar impresionant de distinctii la Dubai Lynx si Cannes Lions.

Printre speakerii prezenti la Workplace Safety Forum se numara:

Florentina Taudor, Director General RENANIA
Alin Moldovan, Country Manager Romania, MAPA
George Rusu, Application Engineer 3M Romania
Mauro Coccoli, Technical Manager, Univet S.R.L.
Giovanni Iavarone, Head of Health & Safety | e-distributie Banat, Muntenia, Dobrogea
Alex Burada, Risk Manager, Ford Romania SA
Steluta Nisipeanu, Secretar Stiintific, INCDPM

Partenerii editiei sunt: 3M Romania, MAPA si PURA.

——————————————————————————————————————-

Unul dintre proiectele lui Tahaab se numeste ‘The AC Vests’ si a fost facut pentru banca Emirates NBD,  constand in realizarea unor veste unice ce permit racirea corpului celor care lucreaza pe santiere.

Vestele AC sunt veste unice realizate dintr-o tesatura speciala, fiind diferite de vestele de siguranta tipice pe care muncitorii le poarta pe timpul verii sau jachetele de racire purtate de sportivi. Dat fiind faptul ca mecanismele de racire sunt inexistente pe santierele de constructii, iar vremea calda nu permite racirea materialelor, aceste veste sunt proiectate sa functioneze cu ceva accesibil in fiecare locatie: apa. Mecanismul vestei ajuta la reducerea temperaturii corpului cu 5-7 grade.

Mai jos se afla studiul de caz ce a fost premiat anul acesta la Dubai Lynx, sectiunea Experience Design.

Send this to a friend