News, Parteneri

John Travolta se alatura echipei U-Power

John Travolta se alatura echipei U-Power

Dupa o campanie de real succes alaturi de Gerard Butler, lider-ului italian in sectorul de incaltaminte de protectie si imbracaminte de lucru U-Power i se alatura actorul John Travolta.

Renania continua parteneriatul strategic cu U-Power aducand pe piata din Romania gama de incaltaminte de protecie, dar si imbracaminte potrivita pentru lucru.

Artist celebru si multipremiat, cu 2 nominalizari pentru cel mai bun actor la Academy Awards, un Glob de Aur si un Premiu Emmy, John Travolta este cunoscut publicului pentru filme de succes precum:

„Saturday Night Fever”

„Grease”

„Pulp Fiction”

U-Power, pas cu pas, isi consolideaza strategia de comunicare in Italia si tarile europene, urmarind, cu ajutorul numelor de renume mondial, sa ajunga pe pietele de dincolo de ocean.

Travolta reprezinta toate valorile care au caracterizat intotdeauna spiritul familiei U-Power: pasiune, determinare si prietenie, in spiritul „Don’t Worry, Be Happy”.

Campania publicitara, care va fi difuzata in octombrie 2023, il va avea in primplan pe Travolta actionand alaturi de Gerard Butler, deja cunoscut drept ambasadorul marcii U-Power. In campania din toamna anului 2022, cu hashtag-ul #mychoice. Aceasta va fi pentru prima data in istorie cand Travolta si Butler vor imparti ecranul, tranzmitand o chimie vizuala extraordinara pentru publicul din intreaga lume.

Colaborarea dintre U-Power si John Travolta va fi prezenta pe toate canalele media active, de la reclame de televiziune la social media si comunicare offline. Noua campanie va fi raspandita in Italia si in tarile europene, tintind si pietele de peste mari.

John si Gerard se vor alatura prezentei stabile a Dilettei Leotta si a lui Charles Leclerc, protagonistii deja cunoscuti ai continutului media al U-Power.

Franco Uzzeni, Presedintele U-Power Group, a comentat noutatile astfel:

„A reusi sa implicam doua mari vedete de cinema intr-un proiect din ce in ce mai ambitios legat de lumea sigurantei este o sursa de mandrie imensa. Ii uram un calduros bun venit lui John in marea familie U-Power, increzatori ca relatia noastra va continua multi ani.”

Send this to a friend