Editorial

Pura, divizia de curatenie

Pura, divizia de curatenie

In noiembrie lansam oficial Pura, mult-asteptata divizia de curatenie a Renania.

Brandul Pura este o declinare a conceptului de safety si o alta expresie a interesului pentru viata traita in siguranta. El a fost tradus in realitate sub inspiratia constanta a interactiunilor cu clientii, cu realitatile si exigentele lor.

Am ascultat, am notat, am facut research, am selectat ce era mai bun, mai nou si mai interesant.

Pentru ca ne gandim business-ul pe termen lung, in procesul de selectie am tras cu ochiul la dorintele publicului, dar si la modul in care macro-trendurile din economie, mediu sau dinamica sociala vor impacta viitorul.

Gama PURA 2017 integreaza produse cu standarde contemporane de calitate, la un pret corect. Certificatele oferite de organismele internationale competente in domeniul specific fiecarui tip de produs le confirma atributele de performanta.

Pentru ca ne dorim ca Pura sa ofere mai mult decat simple consumabile, am cautat furnizori interesati de viitor, care scaneaza trenduri, sunt preocupati de bunastarea lumii si anticipeaza orizontul de asteptare.

Sustenabilitatea a devenit “firul rosu” in criteriile de selectie ale produselor PURA, sub umbrela acestui brand regasindu-se o suita de produse eco.

Inovatia si tehnologia de ultima generatie sunt prezente in multe dintre produsele acestui catalog: de exemplu, in cazul Econatural, procesul de productie ce implica obtinerea hartiei exclusiv din cutii Tetrapak reciclate, este brevetat.

Diversitatea ofertei Pura e substantiala. Ea include consumabilele de uz general, produse ce respecta standardele din industria alimentara, produse speciale pentru mediul de productie, produse de curatenie pentru tipuri speciale de contaminare sau game dedicate pentru fiecare tip de industrie in parte.

Catalogul Pura, cuprinzand o prima selectie de produse, va fi accesibil oamenilor de vanzari in viitorul apropiat. Obiectivul nostru, acela de a ne surprinde in mod placut clientii, este inca o data bifat.

 

 

Send this to a friend