Carti

Atitudinea este totul

Atitudinea este totul

Cartea “Atitudinea este totul” este un manual de success care ii ofera cititorului un plan detaliat prin care acesta isi poate redobandi controlul asupra propriei vieti si isi poate debloca adevaratul potential. Cartea este relaxanta si usor de citit, este un classic atemporal in domeniul dezvoltarii personale.

In prima parte, autorul pune accentul pe puterea atitudinii, a introspectiei si a credintei in conturarea viitorului. Daca vrei sa ai success in orice domeniu, trebuie sa te intelegi in primul rand pe tine, sa intelegi modul in care gandesti si reactionezi, deoarece transformarea atitudinii tale intr-una pozitiva incepe intai cu modul in care te raportezi la mediul inconjurator.

In partea a doua, focusul se deplaseaza catre felul in care vorbesti si felul in care atitudinea ta reflecta cuvintele pe care le rostesti.

Partea a treia te ajuta sa implementezi, sa actionezi. Chiar daca gandesti pozitiv si vorbesti intr-un mod pozitiv, nu iti vei atinge telurile daca nu treci la fapte. Jeff Keller a dat viata unei carti patrunzatoare, tonica din punct de vedere mental, emotional, fizic si spiritual, care ilustreaza situatii de viata in care orice personaj, indiferent de statustul si varsta sa, se poate gasi la un moment dat.

Acesta te invata despre cum poti sa iti schimbi modul de a gandi, despre cum iti poti forma noi obiceiuri si despre cum poti transforma un esec intr-un success, totul cu puterea mentatului si a ideilor. In fiecare dintre noi exista un potential nefolosit care asteapta sa fie activat.

Send this to a friend