Testimoniale

Cele mai sigure solutii

Cele mai sigure solutii

Din 2012 ne bucurăm să lucrăm cu Renania, furnizând servicii logistice IT. Împreună am identificat și continuăm să identificam noi modalități de a gestiona fluxurile și procesele din depozit, urmărind niveluri foarte ridicate ale calității serviciilor.
Proiectul Renania este pentru KLG o provocare continuă, dovada fiind premiul “WinWin collaboration award – ARILOG” câștigat în 2012. Avem un parteneriat complet și ne bucurăm să interacționăm cu echipa Renania ori de câte ori avem ocazia. Pe parcursul colaborării noastre, am avut multe momente în care ne-am simțit mândri că lucrăm împreună, iar ca punct central am fost impresionați de puternicul spirit de echipă al colegilor de la Renania și în același timp de dorința lor de a rezolva cât mai repede și eficient orice provocare. Așezarea rutelor de picking, dimensionarea echipelor de picking și de validare, normarea productivităților pe flux, precum și motivarea personalului sunt doar câteva din bunele practici implementate de Renania cu ajutorul KLG; rapiditatea proceselor susținută de cele mai noi tehnici software și hardware este un punct forte al Supply Chain-ului Renania iar dezvoltările de WMS implementate împreună asigură trasabilitate și stabilitate completă.
Consideram că Evenimentele Renania sunt un real ajutor pentru toate companiile din Romania și nu numai, întrucât deschid ochii asupra pericolelor reale precum și a modalităților de evitare; un seminar
Renania cu siguranță salvează mulți oameni de la accidente sau chiar deces. Vrem să lucrăm în continuare cu Renania pentru că avem încredere în ei, soluțiile propuse fiind cele mai sigure.

Send this to a friend