Stil

Expeditia in Delta Dunarii

Expeditia in Delta Dunarii

Indiferent de modalitatea aleasa de a petrece un sejur in Delta Dunarii, fie la hotel, la pensiune sau la cort, fie organizat sau pe cont propriu, cu masina sau cu vaporul,  Delta este o destinatie care necesita o pregatire si documentare prealabila in ceea ce priveste bagjaul, vestimentatia si substantele de protectie.

Un paradis pentru cei ce iubesc pescuitul, cat pentru cei dornici sa descopere o altfel de minune a naturii, Delta este pregatita sa te intampine in orice anotimp.

La Safety Concept Store, orice pasionat de pescuit si orice explorator iubitor de apa vor gasi produsele si accesoriile ideale, ca experienta sa fie memorabilia.

     

Bagajele

Nu are rost sa carati bagaje inutile sau trollere dupa voi in Delta Dunarii deoarecele nu aveti pe unde sa le trageti. Strazile si drumurile sunt din pamant sau nisip, iar rotile nu va vor fi de nici un folos deoarece se vor afunda.

Utile in acest caz sunt gentile de voiaj ce pot fi carate pe umar sau si mai recoamdat rucsacii, mai ales daca sunt si din materiale rezistente la apa, intr-o barca existand oricand riscul udarii bagajelor.

Tinua de Delta

De vara pana iarna trainingul este o imbracaminte foarte utila pentru ca se poate combina si cu alte obiecte de vestimentatie (tricou sau pantaloni scurti), iar la temperaturi scazute poate fi imbracat si sub alte haine.
Un impermeabil sau o geaca de vant cu gluga sunt necesare pentru a va proteja atat hainele, cat si capul si gatul, daca va prind aversele de ploaie pe nepregatite.

Un alt obiect vestimentar important este hanoracul sau polarul. Ele te pot apara de vant si frig, ca sa nu mai vorbim de tantari.

Chiar daca temperaturile sunt ridicate in perioada in care te afli in Delta este important sa porti pantaloni si bluza cu maneca lunga pentru a te proteja de radiatile solare care sunt mult mai puternice atunci cand te afli pe apa. Nu uitati, la Safety Concept Store, gasiti produse ale caror fibre anticipeaza astfel de probleme.

Accesorii si protectie           

Indiferent cat de rezistenti credeti ca sunteti la soare, pentru a nu risca o insolatie puternica este bine sa purtati o palarie cu borurile suficient de mari sa va acopere urechile si ceafa si sa aiba protective anti-tantari. E valabil si pentru perioadele ploioase. Este indicat sa aveti ochelari de soare cu lentile polarizate deoarece vor taia reflexia apei si veti avea ochii foarte odihniti la sfarsitul unei zile pe apa. In oferta Renania, dar si la Safety Concept Store, veti gasi branduri, formate si stilistici care sa rezolve nu doar provocarea de safety, si ci pe cea de aliniere la trendurile de moda.

Incaltamintea

Trebuie sa aveti in vedere ca in Delta veti avea ocazia sa urcati si sa coborati dintr-o barca destul de des. Purtati intotdeauna incaltaminte cu aderenta buna si sigura pe picior, in nici un caz slapi, papuci sau sandale de oras, ci incaltaminte outdoor.

O alunecare de pe barca poate fi foarte periculoasa. Pantofii sau ghetele de trakking sunt cele mai potrivite, iar daca scopul calatoriei este pescuitul, va puteti orienta spre cizme de cauciuc.

Cand plecati in excursie, sunteti pregatiti si aveti toate masurile de siguranta luate, probabilitatea de va strica concediul din cauza unor factori externi nefavorabili scade dramatic.

Send this to a friend