News

Saptamina Renania Academy: Pitesti & Iasi

Saptamina Renania Academy: Pitesti & Iasi

Saptamina aceasta au avut loc doua academii Renania, una la Pitesti, si cealalta la Iasi. Ultima va avea loc la Timisoara, context in care se va lansa oficial si #SafetyConceptStore, divizia de retail a companiei, focusata pe comunicarea cu consumatorul final, prin produse care, mizand pe dimensiunea de #safety, nu uita nici de design si nici de tehnologie.

 

Evenimentele, cu focus pe cele mai interesante evolutii ale industriei de Safety la nivel international si local, se bucura in 2018 de suportul Safety Concept Store. Aditional, partenerii editiilor de Cluj, Pitesti si Iasi sunt 3M si Ansell, in vreme ce Draeger si Lanzi endorseaza evenimentul din Timisoara, ce va avea loc la finele acestei luni.

Renania Academy se adreseaza managerilor HSE, procurement si achizitii, managerilor de Fabrica si Team Leaderilor din productie, specialistilor in safety, managerilor din Resurse Umane, furnizorilor de echipamente de protective si servicii conexe (PSI, SSM), nginerilor de productie din multiple industrii (Oil & Gas, Energy, Automotive, Metalworking, Industria Alimentara, Industria Pharma, Logistica, Curatenie Profesionala), dar si reprezentantilor Institutiilor guvernamentale locale si internationale relevante pentru domeniul de safety.

  

    

    

Agenda evenimentului de la Timisoara, de pe 30 mai, este urmatoarea:

09.30 BINE ATI VENIT LA BORD | CAFEA SI SOCIALIZARE
10.00 CREATORI DE COMUNITATE | www.SAFETYAWARDS.ro
Florentina Taudor, CEO RENANIA
10.30 SAFETY SYSTEMS INDUSTRIAL VENDING|
HOW TO BE LEAN,TO BE SMART, TO BE SAFE AT WORK
Simone Scotton, Industrial Sales,
Raffaele Moccia, Area Manager & Automotive Specialist

11.15 PAUZA DE CAFEA

11.30 DRÄGER | Echipamente portabile Dräger
pentru detectia gazului
Benone Boeroiu, Director Vanzari, Dräger Safety Romania
12.00 TOTUL DESPRE PROTECTIA MAINILOR|
NOUTATI PRODUSE RENANIA
Irina Cantor, Safety Specialist, RENANIA
WORKSHOP & TESTARE

12.30 PREMIERE PARTICIPANTI
12.45 RECREATIE DE AFACERI | PRANZ SI SOCIALIZARE

   

Seria de conferinte RENANIA ACADEMY SAFETY FORUM reprezinta o initiativa educationala de nisa creata cu si pentru oameni si companii, cu scopul de a reduce numarul de accidente la locul de munca din Romania si de a sprijini companiile locale in mod proactiv in cresterea nivelului de sanatate si siguranta ocupationale. Totul prin acces la experti de profil, idei vizionare, informatii strategice relevante si echipamente de protectie inovatoare.

Send this to a friend