News

Lansare Safety Concept Store la Timisoara

Lansare Safety Concept Store la Timisoara

Astazi va avea loc lansarea Safety Concept Store printr-un cocktail ce va avea loc la magazinul aflat in Openville – B-dul Antenei nr.9. Lansarea este premergatoare evenimentului Renania Academy de maine, 30 mai, in cadrul Hotelul NH din Timisoara.

   

Este prima oara cand zona de safety se adreseaza exclusiv retailului, prin produse care, mizand pe dimensiunea de safety, nu uita nici de design si nici de tehnologie.

Produsele de la Safety Concept Store se gasesc atat in mediul digital, pe safetyconceptstore.ro, cat si in Timisoara, la doi pasi de Galeria 1 din OpenVille, intr-un spatiu hip, cu design interior ce rezoneaza cu filosofia din spatele brandului, aceea ca safety e si pentru publicul larg, nu doar pentru spatiile profesionale si ca siguranta nu e neaparat plictisitoare, ci se poate regasi cu success la intersectia dintre inovatie, tech, design si moda.

Pe langa produsele de imbracaminte si incaltaminte, in concept store vor fi de gasit si produse de curatenie profesionala, selectate pe principiile responsabilitatii pentru mediu.

In timp, portofoliul magazinului va integra articole / produse de nisa, pentru practicantii sporturilor montane, acvatice, pentru pasionatii de pescuit sau ciclism, dar si pentru copiii care impartasesc aceleasi pasiuni sportive cu parintii lor.

Vectorii vizuali ce care reprezinta si promoveaza Safety Concept Store sunt Mara, Cu Siguranta, Mihai, Un IT-ist Artist si Dom.Profesor. In realizarea lor s-au folosit drept inspiratie angajati ai companiei Renania, liderul de piata in importul, distributia si consultanta in servicii de siguranta ocupationala si initiatorul acestui proiect.

  

Safety Concept Store este partener al evenimentelor Renania Academy Safety Forum din acest an. Conferintele Renania Academy reprezinta o initiativa educationala de nisa creata cu scopul de a reduce numarul de accidente la locul de munca din Romania si de a sprijini companiile locale in mod proactiv in cresterea nivelului de sanatate si siguranta ocupationale. Totul prin acces la experti de profil, idei vizionare, informatii strategice relevante si echipamente de protectie inovatoare.

 

Agenda Renania Academy Safety Forum de la Timisoara, de pe 30 mai, este urmatoarea:

09.30 BINE ATI VENIT LA BORD | CAFEA SI SOCIALIZARE
10.00 CREATORI DE COMUNITATE | www.SAFETYAWARDS.ro
Florentina Taudor, CEO RENANIA
10.30 SAFETY SYSTEMS INDUSTRIAL VENDING|
HOW TO BE LEAN,TO BE SMART, TO BE SAFE AT WORK
Simone Scotton, Industrial Sales,
Raffaele Moccia, Area Manager & Automotive Specialist

11.15 PAUZA DE CAFEA

11.30 DRÄGER | Echipamente portabile Dräger
pentru detectia gazului
Benone Boeroiu, Director Vanzari, Dräger Safety Romania
12.00 TOTUL DESPRE PROTECTIA MAINILOR|
NOUTATI PRODUSE RENANIA
Irina Cantor, Safety Specialist, RENANIA
WORKSHOP & TESTARE

12.30 PREMIERE PARTICIPANTI
12.45 RECREATIE DE AFACERI | PRANZ SI SOCIALIZARE

 

 

Send this to a friend