News

Juriu 2022

Juriu 2022

Este momentul sa va prezentam inca un om ce face posibila editia a5-a “Safety Awards Gala”, editie ce are la baza emotia revederii, dar si a intalnirii cu noi persoane.

Doamna Nicoleta Nedelcu, este  noua membra a juriului editiei 2022 a Safety Awards Gala, aducand o viziune diferita si un mod de gandire constructiv legat de domeniul Safety. Suntem onorati ca a acceptat invitatia noastra si ca face parte din echipa care va juriza case-urile inscrise in competitia Safety Awards Gala de anul acesta.

Safety Gala - Nicoleta Nedelcu

Nicoleta Nedelcu este auditor extern in cadrul SRAC (Societatea Romana Pentru Asigurarea Calitatii).

Experienta sa vasta in tot ceea ce tine de standardele de siguranta, protectia muncii, dar si a mediului, aduce cu sine o viziune holistica asupra industriei de Safety.

Experienta dobandita a ajutat-o ​​sa dezvolte tehnici si sisteme care au prevenit si rezolvat cu succes eventualele incidente in diverse organizatii nationale si internaționale.

Unul dintre citatele preferate ale doamnei Nedelcu apartine lui Walt Disney:

Cel mai important element al muncii noastre este familia. Speram sa cream o legatura puternica cu familia. Familia este piatra de temelie a intregii noastre afaceri.

Inspirational si potrivit acest citat si pentru noi, echipa Renania. Obiectivul multor angajatori pentru angajatii proprii, dar si al nostru ca furnizor de echipamente pentru sanatatea si securitatea in munca, este de a contribui si asigura ca fiecare angajat care poarta corect echipamentul de protectie, va ajunge seara acasa, alaturi de famailia sa, in siguranta si cu sanatatea nealterata.

Safety Awards a fost initiat in Romania de catre Renania – www.renania.ro; www.magazin.renania.ro.

PARTENERII GALEI 2022 SUNT PRODUCATORII : UNIVET ITALY, DRAEGER ROMANIA SI RENANIA

Pentru detalii legate de competitie, puteti sa ne contactati la adresa win@safetyawards.ro sau sa accesati site-ul https://www.safetyawards.ro/

Echipa Renania


Jury 2022

Today we will present you another person that makes “Safety Awards Gala” 5th edition possible, an edition based on the emotion of seeing each other, but also of meeting new people.

Nicoleta Nedelcu is a new jury member. She brings a different vision and a  new way of thinking in Health and Safety, this is why we are happy to have her in Safety Awards Gala 5th edition team.


Nicoleta Nedelcu is an external auditor within SRAC (Romanian Society for Quality Assurance).

A vast expertise related to safety standards, safety and health, and also safety environment, helped Mrs. Nedelcu to develop a holistic view of the industry.

The experience gained has helped her develop techniques and systems that have successfully prevented and solved possible incidents in various national and international organizations.

One favourite quote of Mrs. Nedelcu is:

”The most important element of our work is family. We hope to create an unbreakable bond within families. Family is the cornerstone of our entire business.” (Walt Disney)

2022 GALA PARTNERS : UNIVET ITALY, DRAEGER ROMANIA AND RENANIA

Safety Awards it’s an event initiated by Renania – www.renania.ro; www.magazin.renania.ro.

For more details visit https://www.safetyawards.ro/ or contact us at win@safetyawards.ro.

Renania Team

Send this to a friend