Filme

Perfect strangers

Perfect strangers

In timpul unei cine, un grup de prieteni decide sa faca un fel de joc adevar sau provocare, prin punerea telefoanelor mobile pe masa. Pe durata cinei, mesajele și apelurile telefonice sunt partajate intre ei, facandu-si publice unul altuia secretele.

O data cu aceasta, personajele sunt puse in ipostaze care reflecta faptul ca fiecare dintre noi are trei vieti: una publica, una privata si una secreta si ne arata astfel cate ceva din inevitabilul vietii: plictisul domestic, criza de relatie cu copilul ajuns la adolescenta, teama de neacceptare atunci cand este diferit de majoritate, ba chiar si cat de obositoare poate fi o fericire constanta.

Acest film pune in prim plan conflictul dintre aparenta si esenta si surprinde perfect viata din zilele noastre, felul in care toti am devenit dependenti de tehnologie, mai cu seama de telefoanele noastre care incep sa detina din ce in ce mai multe secrete, comunicand tot mai mult pe retelele de socializare si indepartandu-ne putin cate putin de adevarata comunicare, realizata fata in fata.

Deznodamantul declanseaza adevarate intrebari despre sine si despre cei din apropierea noastra, punand accentul pe moralitate si incredere.

Acesta tragicomedie italiana, Perfetti sconosciuti/Perfect strangers, are de toate: o intriga bine dozata, un scenariu solid, regie si un joc actoricesc perfect creionate.

Send this to a friend