Filme

Crima din Orient Express

Crima din Orient Express

Un tren celebru, un detectiv de renume, multi suspecti.  Cine este vinovatul?

Totul incepe ca o simpla calatorie cu trenul prin Europa, insa in scurt timp se transforma intr-una dintre cele mai elegante si pline de suspans  mistere spuse vreodata.

Ecranizarea romanului celui mai bine vandut autor, Agatha Christie, spune povestea a treisprezece straini captivi in cel mai faimos tren din lume, Orient Express, un tren in care toata lumea devine suspecta la o crima. Renumitul detectiv belgian Hercule Poirot este cel care are misiunea de a investiga uciderea unui american instarit, care calatorea alaturi de ei. Acesta trebuie sa gaseasca ucigasul cat mai curand, inainte ca acesta sa actioneze din nou.
Calatoria lui Poirot incepe in Istanbul si are ca destinatie finala Calais, Franta. Toti cei aflati in tren au aspecte si personalitati care mai de care mai diferite. Nimeni nu este la fel, insa toti au, mai mult sau mai putin, ceva de ascuns.
Pentru cei care nu au citit cartea, finalul este surprinzator si greu de intuit, provocandu-i pe cei din audienta sa-si puna logica si imaginatia la incercare.

Filmul este in regia lui Kenneth Branagh, care joaca si rolul lui Poirot si are o distributie de excepţie, regasindu-se actori precum Judi Dench, Willem Defoe, Johnny Depp şi Michelle Pfeiffer.

Send this to a friend