Filme

Abstract: Arta designului

Abstract: Arta designului

Ce se afla in spatele vietilor marilor designeri si a ideilor creative? Cat e efort si cat e inspiratie? Abstract: Arta designului este un nou documentar aparut in februarie anul acesta pe Netflix. Primul sezon cuprinde 8 episoade ce prezinta mintile si procesul creativ al celor mai inovatori designeri, din toate domeniile, ale caror lucrari ne contureaza lumea.

In primul sezon aveti ocazia sa vedeti ce se afla in spatele designului, cum arata o zi din viata unui om creativ, cat si bucuriile si dificultatile creatiei. Primele episoade ii are ca protagonisti pe Christoph Niemann – ilustrator, Tinker Hatfield – designer de incaltaminte, Es Devlin – designer decoruri spectacole, Bjarke Ingels – architect, Ralph Gilles – designer auto, Paula Scher – grafic designer, Platon – fotograf si Ilse Crawford – designer de interior.

In acest documentar totul este la vedere. Intr-un mod onest si profund, cei mai mari desgneri scot pe masa toate “armele” si ne fac loc in laboratorul lor creativ, acel loc unde frumusetea si utilitatea se intalnesc.

Acest documentar este o sursa de inspiratie pentru oricine doreste sa aduca mai multe creativitate in propria viata. Intelegerea secretelor din spatele designului poate nu va va schimba sentimentele despre lume, dar sigura va va schimbati modul in care o priviti.

Send this to a friend